Výuka manažérů ve znalostní ekonomice - Truneček, Jan
Rozdiely vo výuke študentov v industriálnej spoločnosti a v znalostnej spoločnosti. Kritiky súčasného spôsobu výuky. Súčasná výuka manažérskych disciplín, koncepcia akčného učenia. Znalosti sú informácie v akcii. Model znalostného prístupu k výuke manažérskych disciplín. Príklady realizácie.