Ekonomika, financie a manažment - rok 2005 - Klečka, Jiří
Produktivita je dôležitý, ale nie jediný faktor tvorby ekonomickej pridanej hodnoty a tým plnenia cieľov podniku. Meranie a hodnotové ukazovatele produktivity. Príklady ukazovateľov produktivity a ďalších faktorov tvorby EVA, použiteľných celopodnikovo a lokálne.