Makroekonomický vývoj České republiky v letech 1996-2004 - Spěváček, Vojtěch
Analýza rastovej výkonnosti českej ekonomiky v dvoch rozdielnych obdobiach - v rokoch 1996-1999, kedy bola česká ekonomika otrasená recesiou a v rokoch 2000-2004, kedy sa dostala na dráhu relatívne stabilného a rýchleho rastu. Meranie ekonomickej výkonnosti krajiny. Rastové faktory na strane ponuky. Dopytová strana ekonomiky. Makroekonomická stabilita. Procesy konvergencie a postavenie ČR v rámci EÚ.