Zdroje růstu, souhrnná produktivita faktorů a struktura v České republice - Hájek, Mojmír
Analýza dlhodobých trendov vývoja českej ekonomiky v rokoch 1992-2004 z pozície teórie rastu. Produkt, práca a podiel práce na produkte. Zásoba kapitálu. Dekompozícia ekonomického rastu v ČR. Zdroje ekonomického rastu v rokoch 1992-2004. Zrýchlenie ekonomického rastu a súhrnná produktivita faktorov v rokoch 1999-2004. Odvetvový rast v ČR. Ekonomický rast a súhranná produktivita faktorov na makroekonomickej úrovni v ČR a EÚ-15.