Ako podnikať
Z obsahu: Firmy sa učia obchodovať s emisiami. Emisné kvóty. Slovensko čaká obhajoba zvýšenia firemných kvót. Efektívny predajca - riadenie rozhovoru. Poradenstvo. Odpovede na otázky čitateľov Trendu.