Efekty státní podpory podniků - Zemplinerová, Alena
Dôvody vlád pre poskytovanie štátnej pomoci podnikom. Popis teoretických koncepcií, ktoré súvisia s vládnymi dotáciami podnikom. Odhady rozsahu verejnej pomoci podnikom v období transformácie českej ekonomiky. Efekty štátnych dotácií na národnej a nadnárodnej úrovni.