Stanovenie hodnoty goodwillu - Harumová, Anna, 1955-
Pojem "goodwill" znamená dobré meno, dobrú povesť spojenú s produkciou podniku, pričom vytvorenie dobrého mena predpokladá dlhodobú tradíciu a kvalitu. Goodwill ako nehmotný majetok. Účtovné aspekty goodwillu. Účtovanie o goodwille už aj v slovenských postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva. Stanovenie hodnoty goodwillu. Goodwill v medzinárodnom kontexte.