Analýza ukazatelů kvality regulace - aplikace na členské země EU - Bachanová, Veronika
Hodnota ukazovateľa výšky regulácie je do značnej miery ovplyvnená konkrétnym chápaním obsahu tohto pojmu. Meranie úrovne a kvality regulácie. Porovnanie ukazovateľov regulácie je vykonané na vzorke 25 členských krajín Európskej únie. Kvalita regulácie Svetovej banky. Index ekonomickej slobody členských krajín EÚ v období rokov 1994-2004.