Rozvíjanie cieľov, čo máme zmeniť ? - Rakovská, Júlia, 1972-
Definovanie cieľa. Kvantitatívny a kvalitatívny popis cieľa. Postup na dosiahnutie cieľa.- výber len takých cieľov, ktorých dosiahnutie môžme sami podstatne ovplyvniť, vyškrtnutie zo svojich formulácií cieľov všetky porovnania, žiaden cieľ bez termínu realizácie.