Absolventi vysokých škôl - zdroj ekonomického rastu apoločnosti - Bielik, Rastislav
Množstvo úspešných spoločností profituje zo zamestnávania mladých talentov. Najväčšie výhody zo zamestnávania čerstvých absolventov. Riziko rýchlej fluktuácie a ako mu zamedziť.