Kvalita života a realizace principu rovných příležitostí na trhu práce - Adámek, Petr
Vymedzenie pojmu kvalita života. Meranie kvality života. Pojmy well-being a welfare. Kvalita života a nezamestnanosť. Teoretické aspekty nezamestnanosti. Vplyv práce na životnú spokojnosť. Rovnaké príležitosti mužov a žien v kontexte kvality života.