Využitie umelej inteligencie vo vybraných odvetviach ekonomiky - Beňo, Peter
Konkrétne aplikácie umelej inteligencie (neurónových sietí a expertných systémov) v oblasti finančníctva. Využitie expertných systémov v automobilovom priemysle. Príklady.