Nové výzvy pro lídry a manažery - Jemala, Ľubomír
Doporučenia Centra pre európsku reformu v Londýne pre moderný znalostný manažment učiacej sa organizácie. Špecifikácia plnenia strategických cieľov krajín Európskej únie. Vývojové trendy, ktoré je potrebné zakomponovať do strategických koncepcií riadenia. Inovácia programov vzdelávania.