Vliv změn globálních podmínek na organizaci pracovní doby - Dušková, Lucie
Zmeny globálnych podmienok v trhovom prostredí. Črty novej ekonomiky. Globalizácia ekonomík. Zmeny vo výrobe a technológií. Reštrukturalizácia ekonomík. Zmeny v organizácii pracovnej doby. Formy flexibility. Vplyv zmien v organizácii pracovnej doby na kvalitu života.