Řízení pracovního výkonu jako nástroj zlepšování kvality pracovního života - Koubek, Josef
Nové trendy a nové priority v riadení ľudí. Chápanie koncepcie riadenia pracovného výkonu. Podstata riadenia pracovného výkonu. Charakteristické črty riadenia pracovného výkonu. Riadenie a hodnotenie pracovného výkonu. Výhody uplatňovania koncepcie riadenia pracovného výkonu. Riadenie pracovného výkonu ako proces.