Rovné zacházení v zaměstnání jako manažerská a personalistická výzva - Beroušek, Petr
Európska dimenzia rovného zaobchádzania vo svetle práce a podnikania. Diskriminačné javy podľa Smernice o rovnom zaobchádzaní v zamestnaní a povolaní (Smernice 2000/78/ES). Rovné zaobchádzanie s ľuďmi v podniku a management diverzity.