Rozvoj inovačního podnikání organizace - Pitra, Zbyněk
Úspešná inovácia produktu si vyžaduje aj inováciu vnútorného prostredia organizácie. Od čoho závisí úspech inovácie. Vytvorenie koordinačného tímu a jeho úloha. Firemná kultúra organizácie a jej vplyv na realizáciu inovačných zámerov. Model 7 S firemnej kultúry organizácie.