Moderní technologie ve vzdělávání - Choc, Daniel
Informačné systémy v školstve a vzdelávaní. Informačné systémy podporujúce administratívnu agendu školy a systérmy na elektronickú podporu výuky. Systém Škola Online - jej aplikácia a výhody. Modul Katedra a Modul Žiacka knižka. Modul Akadémia určený pre vysoké školy.