Strategie řízení IT - Hwang, J. D.
Vplyv informačných technológií (IT) na výsledky firmy. Obnova, transformácia, reengineering a konkurenčná výhoda IT v podniku. Systémové riadenie IT. Štyri úlohy manažéra IT : buduje partnerstvo, vedie schopných ľudí, praktizuje procesy a vytvára užitočné produkty.