Outlet neponúka tovar z druhej ruky - Krištofičová, Dagmar
Nový segment na slovenskom trhu - outlet tovar. Predaj značkového tovaru z minulej sezóny za výhodné ceny. Vznik koncepcie designer outlet v USA a jej rýchle rozšírenie do celého sveta. Anglická firma McArthurGlen - líder outletového trhu v Európe. Prvý outlet obchod na Slovensku.