Bezpečnosť informačných systémov - výsledky prieskumu - Juriková, Benita, 1973-
Informácie v súčasnosti tvoria aktívum podniku/organizácie. Stávajú sa tovarom s vysokou tržnou hodnotou. Potreba postarať sa o bezpečnosť informácií stúpa. Problematika zabezpečenia vlastného informačného systému v podniku, manažment informačnej bezpečnosti. Bezpečnosť IS/IT je multidisciplinárny odbor, zahŕňajúci zložky technologické, právne, administratívne a sociálne. Výsledky prieskumu zameraného na elektronickú komunikácia a bezpečnosť informačných systémov. Malé a stredné podniky na Slovensku bezpečnosť zanedbávajú.