Produkčné funkcie - Koróny, Samuel
Postup pri zisťovaní produkčných funkcií na reálnych údajoch stavebných podnikov na Slovensku za rok 2004. Stručné základy teórie produkčných funkcií. Použité štatistické metódy. Regresné modely. Grafické metódy. Odhady produkčných funkcií. Cobbova-Douglasova produkčná funkcia.