Progress and future trends in it outsourcing by Slovak companies - Zelina, Michal, 1981-
Outsourcing je v súčasnosti frekventovaným pojmom. V súlade s expertami, outsourcing v IT je pripravený stať sa široko rozšírenou službou na Slovensku. Pokiaľ slovenské spoločnosti sa sústredia na cenu outsourcingu, spoločnosti v USA sa sústredia v prvom rade na kvalitu služieb poskytovaných outsourcingom.