Využitie metód data miningu na detekciu podvodov v telekomunikáciách - Stankovičová, Iveta
Využitie metódy data miningu pri identifikácii skrytých vzorov (patterns) v dátach, ktoré identifikujú prítomnosť podvodného zneužitia telefónnych kariet.