Makroekonomický vývoj SR do apríla 2006 - Chajdiak, Jozef
Celková charakteristika makroekonomického vývoja slovenskej ekonomiky. Dve etapy vývoja HDP. Hospodárenie so štátnym rozpočtom. Mzdový vývoj. Vývoj zahraničného obchodu.