Porovnanie priestorovej klasifikácie priemyselných podnikov podľa efektívnosti v rokoch 2003 a 2004 - Vojtková, Mária, 1966-
Priestorová klasifikácia priemyselných podnikov podľa efektívnosti. Hodnotenie jednotlivých zhlukov objektov pomocou niektorej z metód viackriteriálneho hodnotenia a ich porovnanie.