Uchovávanie údajov v databázach a ich exportovanie pre štatistické analýzy na príklade údajov v MS Access - Blahušiak, Martin
Obsahové a pojmové vymedzenie databáz a databázových systémov. Microsoft Access (MS Access). Príklad údajov zo súboru MS Excel v MS Access.