Privatizace operací na udržení míru - Bureš, Oldřich
Súkromné vojenské spoločnosti a ich úloha v mierových operáciách. Čo sú to súkromné vojenské spoločnosti. Služby poskytované súkromnými vojenskými spoločnosťami. Názory niektorých autorov na činnosť súkromných vojenských spoločností. Príklady využitia súkromných vojenských spoločností v mierových operáciách.