Zabrali nové pracovné miesta - Kláseková, Martina
Vývoj slovenskej ekonomiky v prvom štvrťroku 2006. Vývoj HDP. Stimulácia ekonomiky investíciami. Tvorba nových pracovných miest. Vývoj domáceho a zahraničného dopytu. Nárast spotreby domácností - vplyvy na rast spotreby. Situácia v odvetvovej štruktúre ekonomiky. Vývoj vo Vyšehradskej štvorke.