Vybrané výsledky makroekonomickej prognózy slovenskej ekonomiky v roku 2006 (s výhľadom do roku 2009) - Haluška, Ján
Vývoj ekonomiky SR v roku 2005. Očakávaný vývoj vnútorného prostredia. Hlavné výsledky prognózy.