Vývoj vybraných ukazovateľov priemyslu podľa intervalov vytvorenej pridanej hodnoty v rokoch 1995, 2000 a 2004 - Chajdiak, Jozef
Prehľad súhrnných výsledkov priemyslu SR. Vybrané ukazovatele ekonomickej efektívnosti v priemysle. Porovnanie vybraných ukazovateľov efektívnosti v skupinách podnikov s najvyššou a najnižšou efektívnosťou podľa intervalov pridanej hodnoty.