Analýza nákladovej efektívnosti podnikov sieťových odvetví metódou COLS - Furková, Andrea, 1975-
Odhad nákladovej efektívnosti slovenských a českých distributérov elektrickej energie (Západoslovenská energetika, Východoslovenská energetika, Stredoslovenská energetika, Pražská energetika, Jihočeská energetika, Stredočeská energetika, Severočeská energetika, Východočeská energetika, Západočeská energetika, Jihomoravská energetika, Severomoravská energetika) pôsobiacich v roku 2004. Metódy odhadu nákladovej efektívnosti. Metóda COLS (Corrected Ordinary Least Squares). Výsledky odhadov.