Nelineárne modely vývoja Slovenského akciového indexu SAX - Príhodová, Iveta
Problematika nelineárneho modelovania časových radov. Slovenský akciový index SAX. Modelovanie vývoja indexu SAX. Vývoj časového radu indexu SAXK. Model podmieneného rozptylu.