Monitoring záťaže obyvateľstva faktormi prostredia - Fabiánová, Eleonóra
Zisťovanie vplyvov faktorov životného prostredia na ľudský organizmus. Princípy biomonitoringu ľudí. Biomonitoring pri pracovnej expozícii. Súčasný stav biomonitoringu expozície populácie škodlivinám z prostredia. Biomonitoring v USA, Nemecku, Slovenskej republike a Európskej únii. Pilotný projekt EÚ Biomonitoring expozície ľudí škodlivinám prostredia.