Replacement nebo outplacement v novém tisíciletí? - Sehnalová, Alena
Outplacement ako podpora a pomoc odchádzajúcim zamestnancom. Odstránenie pasivity k hľadaniu novej práce. Replacement - preradenie pracovníka na nové pracovné miesto v rámci organizácie. Starostlivosť o pracovníka a využitie jeho potenciálu na inej pozícii. Využitie pracovných schopností v prospech firmy.