Idyla sa končí, ale opona nepadá - Košťál, Daniel
Obchodno-zábavné centrá smerujú do centier väčších aj menších miest, vznikajú v nich atraktívne nákupné galérie, nové prvky zábavy a fungujú tam rôzne typy gastronomických zariadení. Ani na Slovensku sa expanzia obchodno-zábavných centier nekončí. Nájomníci v obchodných centrách. Polemické kiná a bowling. Atraktívna lokalita predurčuje centrum na úspech.