Smerujú aj do supermarketov - Košťál, Daniel
Fair Trade - spravodlivý obchod - o čo ide. Producenti, dovozné organizácie, fungovanie Fair Trade. Špecifiká distribúcie. Označenie produktov, sortiment. Na Slovensku začalo Fair Trade pôsobiť v roku 2003 prostredníctvom internetu.