Platby s účasťou akcií v kontexte interpretácie IFRIC 8 - Tumpach, Miloš, 1970-
Otázka ako aplikovať ustanovenia IFRS 2 - Platby s účasťou akcií. Účtovná jednotka - zvláštne prípady. Princípy interpretácie IFRIC 8.