Princip subsidiarity v Evropské unii - Druláková, Radka
Začleňovanie subsidiarity do Maastrichtskej zmluvy. Názory členských štátov na subsidiaritu. Názory inštitúcií ES na subsidiaritu. Protokol o používaní zásad subsidiarity a proporcionality v Amsterdamskej zmluve (1999).Spôsoby použitia subsidiarity. Budúcnosť EÚ a úloha subsidiarity v nej. Návrh zmluvy o založení Ústavy pre Európu.