Súvaha poisťovne a jej opodstatnenie vo finančnej analýze komerčných poisťovní - Pastoráková, Erika, 1972-
Podstata a obsah súvahy komerčných poisťovní. Analýza štruktúry aktív a pasív poisťovne. Majetková štruktúra komerčnej poisťovne. Kapitálová štruktúra komerčnej poisťovne. Úloha súvahy vo finančnej analýze poisťovní.