Evropská ústava v roli institucionálního rámce pro strategie konkurenceschopnosti - Klvačová, Eva
Fenomén globalizácie a súperenie národných štátov v disciplíne konkurencieschopnosť. Európska ústava a cesty k dosahovaniu konkurencieschopnosti.