Dánske výjimky ve světle evropské ústavní smlouvy - Hořejšová, Tereza
Analýza jednotlivých výnimiek Dánskeho kráľovstva v oblasti európskej integrácie. Spolupráca v oblasti bezpečnostnej a zahraničnej politiky. Spolupráca v oblasti vnútorných záležitostí a justície. Spoločná európska mena. Dánske výnimky a európska ústavná zmluva. Možné scenáre odbúrania výnimiek.