Železniční doprava a regionální rozvoj v České republice - minulost či skutečnost? - Kunc, Josef
Segment fungovania železníc v priestore, ktorý je možno označiť za regionálny. Vplyv železničnej dopravy na rozvoj regiónov v ČR. Historické súvislosti rozvoja železníc a regiónov, resp. formovanie regionálnych disparít. Železnice ako nástroj hospodárskeho rozvoja a náväzne regionálneho rozvoja. Železnice a integrované dopravné systémy. Železnice a cestovný ruch.