Externí náklady železniční dopravy - Kutáček, Stanislav
Zhodnotenie výšky celkových externých nákladov železničnej dopravy v ČR. Niektoré aktuálne problémy kvantifikácie externých nákladov. Námietky pri hodnotení externých nákladov v železničnej doprave. Externé náklady dopravy a podiel železníc. Dopad železničnej dopravy na životné prostredie.