Analýza rozdílu pracovních příjmů mužů a žen (mzdová diskriminace) - Fischlová, Drahomíra
Historický vývoj zamestnanosti žien v spoločnosti. Sociálno-ekonomické postavenie žien v spoločnosti. Všeobecné rozdelenie miezd v ekonomike. Nerovnosť miezd mužov a žien v ekonomike. Vývoj miezd podľa odvetví OKEČ. Makroekonomický mzdový rozdiel.