Význam odložené daně při oceňování podniku - Jindra, Marek
Princípy vzniku odloženej dane a jej vplyv na oceňovanie podniku. Príklad vývoja základu odloženej dane. Empirické poznatky o hodnotovej relevancii odloženej dane. Prístup k výnosovému oceneniu odloženej dane. Spôsoby výnosového ocenenia odloženej dane.