Marketing ako filozofia a funkcia podnikania - Lesáková, Dagmar, 1949-
Prehľad názorov na obsah a predmet marketingu. Pojmové vymedzenie marketingu. Vývoj chápania marketingu ako funkcie a filozofie podnikania. Výmena a ekonomický rast. Chápanie úloh a postavenie marketingu v etape vzniku masových trhov. Miesto školy marketingového manažmentu v rozvoji moderného marketingu. Prechod od transakčného ku vzťahovému marketingu.