Ročné zúčtovanie poistného na verejné zdravotné poistenie za rok 2005 SZČO (príklady TYP B) - Földesová Motajová, Zuzana
Vyplnenie tlačiva na ročné zúčtovanie poistného na verejné zdravotné poistenie za rok 2005. Tlačivo TYP B - samostatne zárobkovo činná osoba (SZĆO, dôchodca). Príklady.