Kvantifikace objemu státních dotací do železniční dopravy v ČR - Pospíšil, Tomáš
Kvantifikácia celkového objemu verejných zdrojov plynúcich do železničnej dopravy v ČR. Vznik akciových spoločností České dráhy a.s. (ČD) a Správa železničnej dopravej cesty s.o. v r. 2003. Priame dotácie. Investičné dotácie. Prevádzkové dotácie. Dotácie na úhradu straty z osobnej dopravy ČD. Dotácie celkom. Rovnovážne dotácie.