[Ekonómia v novej ekonomike] - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Recenzia na učebnicu Ekonómia v novej ekonomike. Publikácia je venovaná tradičným otázkam ekonomickej teórie. Jej osobitosťou je však snaha autorov o priblíženie týchto problémov v novom svetle - vo svetle novej ekonomiky. Spracovaná tematika je rozdelená do štyridsiatich kapitol, ktoré sú systematicky roztriedené do siedmich hlavných častí.